Aanmelding van uw kind

Samenlevingsschool De Lisdodde in Wanneperveen is een school voor ieder kind, voor elke richting. 
Leerlingen op de samenlevingsschool in Wanneperveen verwonderen, verbinden, verrijken en vernieuwen zich. Leerkrachten hebben een voorbeeldfunctie bij het uitdragen van deze visie.
Zij… 
- zijn wereldburgers, ze onderzoeken de wereld dichtbij (Wanneperveen) en ver weg (de wereld); 
- staan zelfbewust en onderzoekend, vanuit openheid naar anderen in de wereld; 
- staan duurzaam in het leven, vanuit verantwoordelijkheid voor de omgeving; 
- leren zich breed oriënteren, ook op het gebied van levensbeschouwing. Dit doen zij in vertrouwen, dialoog en ontmoeting vanuit een respectvolle houding. 

Om dit te bereiken is het van belang dat leerlingen kennismaken met andere culturen en overtuigingen. We kijken hierbij naar wat er leeft in de school; we ‘benutten’ achtergronden van leerlingen in de klas. 
Het onderwijs is afgestemd op de ontwikkelingsbehoeften en leerbehoeften van het kind. We willen dat leerlingen hun eigen talenten kunnen ontwikkelen, op het gebied van theater, muziek, presenteren, bewegen en creatieve vakken. Ook dagen we leerlingen uit buiten de eigen ‘comfort zone’. 
Uitgangspunten: 
- leerlingen volgen samen de lessen en activiteiten rond levensbeschouwing; 
- geloofsopvoeding vindt thuis (en eventueel in de kerk, moskee, synagoge of tempel) plaats. De school biedt hierop een aanvulling vanuit de uitgangspunten van de school 

U kunt uw kind aanmelden bij onze school middels het voorlopige aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt u inleveren op school of mailen naar directie@samenlevingsschooldelisdodde.nl
Op het moment dat uw kind 3 jaar en 9 maanden is ontvangt u dan van ons het aanmeldingsformulier en nemen wij contact met u op voor een intakegesprek. Klikt u hieronder op het formulier voorlopige aanmelding.